Prøv Windows 7 gratis i 90 dager


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 17. oktober 2009, kl. 01:54

Windows 7 kan prøves gratis i 90 dager. (ill. Bitnett Teknologia)

Windows 7 kan prøves gratis i 90 dager. (ill. Bitnett Teknologia)

Prøv Windows 7 gratis i 90 dager

Windows 7 er fortsatt på tronen av det mest omtalte operativsystemet. Det siste året har det nyeste OS-et fra Microsoft fått en mediastorm uten sidestykke. I tillegg har Microsoft latt brukere få prøve både betaen og RC (release candidate)-versjonen. Disse versjonene som alle kunne laste ned hadde en ting til felles: de var ikke endelige, de var altså ikke et ferdig produkt. Derfor har Microsoft nå lagt ut den endelige versjonen for nedlasting og alle kan prøve denne versjonen gratis i 90 dager. Dette er det ferdige produktet, akkurat det samme som vi vil finne i butikkhyllene om noen måneder.

Det er Enterprise-utgaven av Windows 7 du kan laste ned, og den inneholder en lisenskode slik at du kan bruke systemet gratis i 90 dager. Merk at denne versjonen ikke er på norsk. Du kan laste ned både 32 og 64-bit versjonen her: Technet.microsoft.com

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB