Tiltshiftmaker – gjør bildene dine til miniatyrer


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 30. desember 2009, kl. 01:48

Tiltshiftmaker er et artig lite bildemanipuleringsprogram på internett, som lar deg bruke egne bilder og gjør motivene på bildene dine om til bord-miniatyrer!

miniatyr - artikkel

Fremgangsmåten er latterlig enkel, men effektiv. Såkalt tiltshifting er en ganske uvanlig måte å fotografere på, du oppnår effekten av å f. eks få din hjemby til å virke som en bitteliten bordmodell. Tiltshiftmaker er en internett-service som funker på alle plattformer, alt du gjør er å laste opp et bilde (max 5mb) og programmet fikser resten. Ønsker du ikke å bruke bilder fra maskinen din, kan også velge valgfrie bilder fra internett. Etterpå kan du legge det ut i et galleri på Flickr-siden deres, og selvfølgelig lastes ned til maskinen din til odel og eie.
Det må sies at du får mest effekt ved å bruke landskapsbilder, og helst med litt detaljer.

Lenke til Tiltshiftmaker

Miniatyr - artikkel - 3

Miniatyr - artikkel - 4

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB