Lær deg webutvikling på nett


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 16. februar 2010, kl. 23:07

w3

Lær deg webutvikling gratis på nettet.

Trenger ingen kunnskap på forhånd

W3schools.com er en tjeneste på nett som leverer gode guider innen webutvikling, og det dekker et bredt spekter. Gror det en liten utviklerspire i deg er absolutt W3schools er bra måte å starte på. Du trenger ikke erfaring fra før av, og tjenesten tar for seg det mest grunnleggede, men også mer avanserte områder innen webutvikling.

Er du helt grønn i HTML, men virkelig vil lære det, har du muligheten. Undertegnede har selv fulgt flere guider, noe jeg ikke angrer et sekund på. Det er utrolig hvor mye man kan få ut av en guide som tar for seg det grunnleggende, uten krav om erfaring på forhånd.

Men sa jeg HTML? Det er jo ikke bare HTML du kan læres opp i. Her er et godt utvalg. Enten det et PHP, XHTML, Java, ja Gud vet hva. Her er det bare å sette i gang, for det vil nok kreve en del lesing, men guidene er lagt opp veldig smart, og fange oppmerksomheten raskt.

Det ble på ingen som helst måte noen detaljrik informasjon her og nå, men det var heller ikke meningen. Her får du selv leke deg litt og finne ut selv hva som interesserer deg. Ta en titt på siden selv som du finner på w3schools.com. Selvsagt er guidene helt gratis.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB