Skal du kjøpe et nytt Apple-produkt?


Markus Lund
Publisert 26. mars 2010, kl. 19:58

Har du planer om å kjøpe deg en ny Macbook, iPod eller et annet Apple-produkt kan det lønne seg å ta turen innom MacRumors’ «Buyer’s Guide».

Kilde: MacRumors.com

Nettstedet MacRumors har en flott liste for deg som har planer om å kjøpe ett nytt produkt fra Apple, «MacRumors Buyer’s Guide«. Dette er en liste med kort informasjon over alle Apple-produkter som er lansert. Her kan du finne ut når Apple sist kom med en ny utgave av de forskjellige produktene, oversikt over lanseringsdatoer for tidligere produkter, rykter angående nye produkter og en anbefaling på om du skal kjøpe produktene nå eller om det lønner seg å vente.

Kanskje det lønner seg å vente på en nyere modell? Kilde: MacRumors.com

Anbefalningene er basert på tidligere lanseringsdatoer og hvor lang tid det sannsynligvis er til neste produkt blir lansert. Under hvert produkt står det hvor lang tid det hat gått siden forrige lansering, og det er også regnet ut et gjennomsnitt på hvor mange dager det er mellom hver lansering.

Denne listen er kun basert på rykter og spekulasjoner og det er ingen garanti for at spekulasjonene behøver å være korrekte.

Kilde: MacRumors Buyer’s Guide

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB