Kommer den første Ipad-konkurrenten fra Google?


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 12. april 2010, kl. 22:28

Ipad er i vinden, det er det ingen som helst tvil om. Det store «lesebrettet» har skapt mye oppstyr, men tror Apple at de får seile sin egen sjø, må de tro om igjen.

Google med tablet

Det kom nok ikke som en overraskelse. Ryktene om at Google jobber med en tablet har svirret lenge, men det var altså nå bekreftelsen kom, i den forstand det kan kalles det. En sjef i Google, Eric Schmidt, skal visstnok ha avslørt til noen venner på en fest at de jobber med en tablet. Det som kanskje kom litt overraskende på noen, er at tablet-en vil kjøret Android, og ikke Chrome OS. Det gir likevel mening – det er jo et godt OS, og i tillegg er det allerede utviklet applikasjoner for det.

Dette er ikke en tablet! Dette er kun et konsepttegning av en Chrome OS-tablet. (Foto: Engadget.com)

I følge vår kilde, New York Times, har det også blitt jobbet med avtaler for levering av innhold til tablet-en. Dette er avtaler som innebærer levering av bøker, magasiner og mer til.

Uansett er dette spennende, og Google ser nok helt klart et marked i en tablet. Apple har fått ekstremt mye publisitet, og med over 300 000 iPad-er solgt etter første salgsdag ser nok også Google et potensielt marked.

[Kilde: New York Times]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB