Google tester søk som oppdateres mens du taster


Christofer Nygård
Publisert 22. august 2010, kl. 15:44

Google jobber kontinuerlig med å forbedre søkemotoren, og ikke minst å gjøre den mer effektiv i bruk. For å finne ut hvilke tiltak som er best skikket for å implementeres over hele fjøla, foretar Google tester for et begrenset antall personer. Denne uka var det live-oppdaterte søk som kom i søkelyset.

Den uoffisielle Google-bloggen «Google Operating System» melder at når man begynner å taste, flyttes Google-logoen automatisk opp i venstre hjørne (som ved et vanlig søk), og søkeresultatene begynner å dukke opp.

Ifølge TechCrunch er videoen autentisk, noe de har fått bekreftet av Google. Om akkurat denne funksjonaliteten blir realitet vites riktignok ikke.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB