iPad – kjøpe eller ikke kjøpe?


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 7. desember 2010, kl. 19:09

iPad er rått – jeg vet det, fordi jeg har selv prøvd det. For å være helt ærlig sikler jeg etter en iPad, men jeg er likevl ikke helt sikker på om jeg burde kjøre på og kjøpe «padda». Derfor spør jeg nå dere. Finnes det noen der ute som har iPad, og som har hatt over lengre tid?

Jeg hadde satt stor pris på om noen kunne skrevet noe i kommentarfeltet om akkurat dette. Jeg er student og jeg kjøpte en mini-PC for ca 3 måneder siden. Mini-PC-er er geniale, det må jeg bare si. Utrolig hendig størrelse, og kjempegod til å surfe på nettet med, og skrive notater. Likevel sitter jeg igjen med et spørsmål: burde jeg ventet og kjøpt meg iPad i stedet?

Jeg skal altså bruke iPaden mest til skole og surfing, og har jo en mini-PC som fungerer svært godt til det formålet. Men det jeg lurer på, er om det er lurere å selge mini-PC-en og heller kjøpe iPad. Hva tror dere? Hvordan er deres erfaringer med iPad? Bedre enn mini-PC til mine formål?

På forhånd, takk for svar 🙂

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB