WWDC 2011 rett rundt hjørnet


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 31. mai 2011, kl. 16:48

Juni er rett rundt hjørnet, og alle små og store nerder vet at juni er måneden da Apple holder sin årlige konferanse. Alle de 5000 billettene ble utsolgt på under 12 timer! Det sier litt om hvor stor denne konferanser er. Men hva vil Apple viser frem denne gangen, mon tro?

iCloud, Mac OSX Lion, og….iOS5

Konferansen, som blir holdt førtkommende mandag, skal komme innom blant annet iCloud, OSX Lion, og iOS5. Apples visjon med iCloud er at man som bruker skal kunne ha all sin musikk tilgjengelig online, fra hvor som helst. Det blir spennende å se hva Apple har tenkt med denne tjenesten

Når det gjelder iOS5 så er det mange spekulasjoner og rykter ute å går, som vanlig, når et nytt iOS kommer ut. Vil det komme et nytt notifikasjonssystem? Vil iCloud være innebygd? Det er spennende å leke med slike tanker, og forhåpentligvis får vi svaret på alt dette, og mye mer, når konferansen begynner.

Hva ønsker du?

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB