Noen av årets nye spillapplikasjoner


Trond Eilertsen
Publisert 16. april 2015, kl. 14:46

Dessverre er det ikke en spøk – april er vel i gang, og med 1. april og påskeferien over for i år er det på tide å vende tilbake til hverdagsmodus og voksenlivet. Heldigvis kan dem som nyter litt tommeltrening og hjernebry i hverdagen glede seg over at teknologiprodusenter allerede har utgitt en rekke spennende og interessante spillapplikasjoner for bruk på smarttelefoner og nettbrett så langt i år. Her er en håndfull av de beste spillapplikasjonene som er sluppet for bruk på Android- og Apple-apparater i 2015 så langt.

The Walking Dead

Den postapokalyptiske zombieserien The Walking Dead fra HBO har tatt verdens serietittere med storm, og derfor er det gjerne ikke overraskende også iPad-spillet basert på tv-serien har vist seg å være en braksuksess av en applikasjon. Om du er fan av komplekse spill med interessant karakterutvikling à la Robin Kirkmans tegneserier, vil du elske spillutgaven av The Walking Dead.

Betsson

Mens The Walking Dead-spillet kan være en artig måte i innføre litt ekstra spenning i hverdagen, er det for stadig flere interessant å oppleve spenningen som nett-casino fører med seg. Med en samling av interaktive spillmaskiner byr Betsson-applikasjonen på et stort utvalg av kundenes spillfavoritter, blant annet det nye steampunkspillet ’Steam Tower’, som tar sted under den industrielle revolusjon på 1800-tallet. Om fargerike, minimalistiske spill er mer din greie, kan du også sjekke ut Go Bananas på spillgigantens nettside før du laster ned applikasjonen.

Almightree: The Last Dreamer

For Android-tilhengere tar Almightree: The Last Dreamer visuelle effekter på mobil og nettbrett til det neste nivået. Almightree er et fargesprakende plattformspill i 3D som byr på en spennende bakgrunnshistorie og vesentlig intens spillopplevelse i det du slenger på deg heltekappen og forsøker å redde en verden som faller sammen foran øynene dine. Mens Almightree: The Last Dreamer foreløpig ikke fungerer på ART-apparater, ryktes det at produsenten vil gjøre spillet tilgjengelig på flere plattformer i nær fremtid.

Geometry Dash

Dette nerdete spillet hyller 8-bits-sensasjonene fra gamledager, og tar spilleren på en reise gjennom verdensrommet i et format som minner om en alternativ vri av spillklassikeren Pac-Man. Den kvadratiske spillkarakteren spretter og sklir gjennom ulike hinder i flerfoldige spennende, minimalistiske baner som blir vanskeligere og vanskeligere jo lenger inn i spillet du kommer. Samtidig byr Geometry Dash på to funksjoner som gjør spillet til en klar vinner over lignende iPad spill: for det første varierer bakgrunnsmusikken med hvert nivå, så du slipper å lide deg gjennom kontinuerlig, irriterende 8-bits-musikk mens du spiller. For det andre inneholder spillet en funksjon som tillater deg å designe egne baner – så fort du kjeder deg av banene som allerede eksisterer i spillet, kan du skape dine egne!

geometry-dash

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB