Emoji Planet


Trond Eilertsen
Publisert 25. september 2017, kl. 16:19

Folk som har levd en stund sliter med å huske når smileyen først kom på banen. Det vi vet i disse dager er at den nærmest er blitt allemannseie, og det finnes tusenvis av symboler som binder generasjonene sammen.

Man skal vokte seg vel for å emojier i offisielle sammenhenger,  men de er veldig nyttige for å prate med venner og kjente.  Så populære er de at det til og med finnes folk som betaler for å få en spesiell emoji på telefonen som de kan sende til vennene sine, så da er det vel ikke til å unngå at noen lager en spilleautomat hvor emojiene står i fokus?

Emoiene har nå inntatt nettcasinoene.

NetEnt

Svenske NetEnt er en av de største leverandørene av spilleautomater, og de har laget en automat med symboler som vi alle kjenner fra hverdagen. NetEnts brede erfaring med utvikling av automatergjør at dette er en automat som gir deg en god brukeropplevelse. Automaten emoji planet er tilgjengelig hos operatører  som Mr Green. Automaten består av fem store hjul med seks symbolrader, og utbetalingsprosenten er 96,40. Kanskje har du også sett emojifilmen, noe som har gitt deg lyst til å prøve å spille?

Hva tilbyr automaten, og kan jeg spille på den mobile enheten min?

Samtlige av NetEnts automater er tilpasset berøringsskjermer, noe som betyr at Emoji planet kan brukes på bærbart utstyr. Automaten er designet til å henvende seg til nye spillere ved at den skal føles mer som et spill enn en spilleautomat.

På denne utradisjonelle automaten må du forme klynger av fem symboler for å vinne, og symbolene faller ned på gevinstlinjene, noe som kanskje kan gi deg assosiasjoner til populære Gonzos Quest. Du kan velge seks forskjellige innsatser som strekker seg fra 0,20 til 200 per spinn og dele disse opp i ti nivåer. Dette betyr at du kan justere innsatsen hvis du føler at du kommer inn i en god stim og har lyst til å satse mer, eller i motsatt fall satse mindre hvis det ikke går så bra. Samtidig kan du også sette innsatsen så lavt som mulig hvis du for eksempel må ut en rask tur og lar automaten gå på autospill i mellomtiden. Men hva er poenget med autospill…

Spesialfunksjoner

For at en automat skal nå et bredt publikum og bli populær blant spillerne er det viktig at den tilbyr flere spesialfunksjoner og bonuser. På denne automaten finner vi «snøskredfunksjonen», hvor symboler som danner gevinstklynger gir rom for nye. I mange tilfeller fører dette til at symboler med lave verdier erstattes med de som gir høyere utbetaling. Automaten har også fem forskjellige bonusfunksjoner, og du bør derfor se nøye etter bomben, pizzaen, kyssemerket, raketten og hjertet.  I tillegg har automaten også et jokersymbol som kan hjelpe deg med å danne en gevinstklynge med premier.

Konklusjon

Emoji-slot er en nyskapning på markedet, og den skiller seg ut fra andre, noe som gjør at vi tror den kan appellere til nye spillere. De gode bonusfunksjonene gjør at det er mulig å vinne ekstra premier, samtidig som utbetalingsprosenten ser til at dette er en automat du kan spille lenge på. Automaten har også en gratis-funksjon, sånn at du kan teste den ordentlig før du begynner å spille med ekte penger.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB