Google Wave – var du heldig?


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 4. oktober 2009, kl. 00:54

Google Wave er populært om dagen, selv om det er langt fra lansering, i skrivende stund er Wave i en svært lukket beta. Vi skrev selv om tjenesten etter den ble presentert på I/O-konferansen i mai. Interessen for Wave har imidlertid økt kraftig de siste dagene, og mange gjort et iherdig forsøk på å skaffe seg en invitasjon. Google skulle nemlig gi 100 000 heldige personer muligheten til å teste Wave. Er du en av de heldige som fikk sjansen?

Wave er interessant – vil det slå an?

Wave er et veldig spennende produkt som muligens kan revulosjonere kommunikasjon på internett. Da vi så presentasjonen som utviklerne viste fram ble vi kraftig imponert, for Google viste her helt nye konsepter innen kommunikasjon, og det blir spennende å følge Wave.

Dersom du er ute etter en enkel forklaring på hva Wave er, så anbefaler vi deg å se videoen vi kom over her om dagen. Den viser hva konseptet til Wave er. (Se videoen under)

Er du ute etter en mer detaljert beskrivelse av Wave ber vi deg ta en titt på videoen som ble vist på I/O-konferansen i mai. Se video under:

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB