Vi er tilbake!

Vi har vært borte i lang tid. Nå har vi bestemt oss; Teknologia er vårt lille barn, og vi gir ikke opp vårt eget barn. Vi er tilbake!

Teknologias fremtid

Dersom du er fast leser her på Teknologia har du sikkert lagt merke til at det har tatt lang tid mellom hver gang en artikkel har blitt publisert. Aktiviteten har vært ikke-eksisterende i det siste, og det er beklagelig....

Forandringer i vente

Nå i sommer har det mildt sagt vært mindre aktivitet her på Teknologia.no. Nå går vi mot en ny høst, og planene og idéene for Teknologia er mange.

Vi trenger din hjelp

Som dere sikkert har lagt merke til har det vært liten aktivitet på Teknologia i det siste. Dette er beklagelig, men her er grunnen.

Teknologia blir TV-program

- Definitivt det største som har skjedd i Teknologias historie, sier Markus Lund, en av gründerne bak Teknologia.no. Oppdatering: Selvfølgelig en aprilspøk.

Litt påskenytt fra Teknologia

Nå vil Teknologia satse enda mer for å gi dere det beste av kvalitet og innhold. Ønsk Torgeir Berg og Tom Arne Sundtjønn velkommen.

Teknologia fyller ett år!

I dag, 24. februar fyller Teknologia.no akkuratt ett år. For nøyaktig ett år siden ble siden lansert, og mye har skjedd siden den gang.

Velkommen til nye Teknologia

Vi ønsker deg herved velkommen til nye Teknologia, nettstedet som gir deg det siste innen data, internett og teknologi.