Teknologias fremtid


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 29. november 2010, kl. 22:59

Helt siden oppstarten i februar 2009 har vi nesten daglig skrevet artikler til alle våre trofaste lesere, og alt har foregått på frivillig basis. Nå har det seg slik at vi liker å være så åpen som mulig når det gjelder Teknologias situasjon, og det  er ikke til å stikke under en stol at vi nå er inne i en periode hvor vi både undrer og stiller spørsmål ved vår fremtid.

La oss legge alle kortene på bordet. Vi som driver siden er studenter. Vi har jobbet og slitt for å gi dere lesere det dere behøver, og i lang tid har vi følt at vi både har hatt tid, energi og ressurser til å greie det. Dessverre føler vi ikke at vi har den drivkraften som trengs lenger. Altså, vi vil at Teknologia skal gjennoppstå fra asken, og bli stor, men vi som driver siden føler ikke lenger at det å kun skrive artikler er veien å gå. Et spørsmål er om vi heller burde gå for korte, men informative artikler, i stedet for dyptgående artikler som graver seg ned i materien. Eller kanskje er det stemning for videoproduksjon?

Uansett, vi har stor tro på denne siden. Vi har lagt et godt grunnlag, og vi har veldig mange solide, gode artikler som har hjulpet tusenvis av mennesker. Disse artiklene er skrevet av x antall skribenter som alle har dratt sitt lass på veien. Vår visjon er at Teknologia skal bli en av de fremste teknologi-bloggene i Norge, og at siden vil være et naturlig sted for teknologielskere. Akkurat for øyeblikket har vi ikke den kraften som trengs for å få til det. Vi gir ikke opp, og vi erklærer oss slettes ikke død. Vi ønsker bare å foreta en revolusjon.

Derfor spør vi dere om råd. Teknologia er laget med kun ett mål for øye: å gi datainteresserte, og ikke fullt så datainteresserte et et fordypende innblikk i datakunnskap. Vi vil at dere lesere skal kunne besøke oss, og få hjelp, løse dataproblemer, holde dere oppdatert, ja, listen er lang over hva dere kan gjøre her inne på Teknologia.no.

Hva mener du vi bør gjøre med Teknologia? Er vi et synkende skip som ikke kan reddes? Trenger vi bare litt drahjelp? Bør vi tenke i nye baner, i så fall, hvilke? Er konseptet bærekraftig nok? Slike spørsmål vil vi gjerne at dere besvarer i kommentarfeltet under artikkelen, eller pr. e-post (oyvind[at]teknologia.no).  Dere lesere vet best hva dere vil ha.

Hva sier dere, vil dere være med på en revolusjon? Vil dere være med på å løfte opp Teknologia fra gjørma? JA – sier vi. Hva sier du? 🙂

– Redaksjonen

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB