Teknologia blir TV-program


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 1. april 2010, kl. 00:11

Oppdatering

Dette var selvfølgelig en aprilspøk.

Fra 1. mai 2010 blir Teknologia å se på TV. Ja, du hørte riktig, på TV. Vi i Teknologia har lenge følt at det har vært mangel på et skikkelig TV-program som tar for seg emnet teknologi. Derfor tok vi selv initiativet til å starte et eget program, og med det skriver Teknologia historie som Norges første TV-blogg.

TV-blogg, det er kult det

Behovet for et program som tar for seg teknologi er stort mener vi. I dagens kunnskap -og informasjonssamfunn er teknologi en stor del av hverdagen, og vi tror at mange har savnet et program som kan gjøre rede for en mengde områder innen teknologi. Vi vil kalle oss en TV-blogg, for det er det vi vil bli – vi skal jo fortsette å skrive på Teknologia.no. Den eneste forskjellen er at mye av det vi skriver også vil havne på TV.

Vi håper og tror at mange vil like det på den måten. Å få innhold presentert på en annen måte vil nok falle i smak hos mange. TV-programmet vil mest sannsynlig hete Teknologia-TV, men dette er ikke helt avklart enda.

Hva vil programmet handle om?

Teknologi. Teknologia-TV vil utelukkende handle om teknologi. Det vil bli presentert på en lett forståelig måte, slik at de aller fleste kan skjønne hva vi snakker om. Hovedtemaet på programmet vil dessuten være data. Her vil alt innen emnet data bli tatt opp, og bli presentert på en brukervennlig måte. Det vil komme gjester i studio, og programmet vil bli ledet av Teknologia-redaksjonen. Hvorvidt alle i redaksjonen vil delta hver gang er usikkert.

Vi gleder oss – gjør du?

Dette er en gigantisk forandring for oss. Det å være med på et TV-program er stort, så vi skal ærlig innrømme at vi er litt nervøse. Det skal også nevnes at det er kontraktskriving igjen, men alt ser ut til å gå i boks, det håper vi i alle fall. Og dersom det gjør det, vil Teknologia være og se på TV om nøyaktig en måned.

Regner med at dere er spente på hvordan dette blir, og det er vi også, men med litt hjelp fra produksjonsselskapet, og dere lesere, kommende seere, tror vi at dette skal gå bra.

Vi ønsker dere derfor velkommen til Teknologia-TV, Norges første TV-blogg!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB