Vi trenger din hjelp


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 1. juni 2010, kl. 23:15

Dere lesere har ikke fått det innholdet dere forventer av Teknologia i det siste. Dette er beklagelig, for vi vil jo at dere skal komme inn på Teknologia.no hver dag, og forvente og finne nye artikler. Slik har det ikke vært i det siste, og det er dumt.

Sliter med bemanningen

Nå er vi 3 personer i Teknologia: Christofer, Markus og meg (Øyvind.). Vi var opprinnelig 2 personer som startet Teknologia, og det var Markus, og meg selv, Øyvind. Det har gått litt over 1 år og 3 måneder siden vi lanserte nå, og vi har jobbet mye med Teknologia siden den gang. Vi skjønte med en gang at vi ikke klarte å styre denne skuta helt for oss selv – vi var avhengig av skribenter som kunne være med og dra lasset sammen med oss. Siden dag 1 har det kommet skribenter som har vært ivrige, og de fleste har gjort en god jobb. Men det er ikke til å stikke under en stol at Teknologia ikke er en pengemaskin, vi har med andre ord ikke hatt muligheten til å gi skribenter lønn for arbeidet. Artikkelskrivingen har derfor vært på frivillig basis – og det vil den fortsatt være, foreløpig. Det er forståelig at folk som skriver vil ha lønn, men vårt mål er jo å kunne tilby lønn på et senere stadium.

Men, vi sitter fortsatt med et håp om at det finnes en der ute som har sans for å skrive, og samtidig har interesse for data og teknologi generelt, OG, som ikke minst har lyst til å være med på Teknologia-prosjektet. Vi tror og håper at det finnes noen som har lyst til å hjelpe oss. Målet vårt er jo å ekspandere, vi vil få flere besøkende, vi vil vokse, vi vil bli et kjent nettsted i Norge. For å få til dette trenger vi din hjelp. Vi trenger noen som kan skrive flere artikler i uken, du kan bli en nøkkelperson i Teknologia-prosjektet. Vi har planer, vi har mange planer,  og vi gleder oss til å sette dem til verks.

Altså, vi er for øyeblikket underbemannet. Vi er også inne i en travel tid, og Teknologia har dessverre blitt påvirket av dette. Så, om du synes det høres interessant ut å skrive for oss, sammen med oss, ta gjerne kontakt, enten per e-post, eller sms. Du kan nå meg (Øyvind) på henholdsvis oyvind[at]teknologia.no og 40628583

Vi håper og høre fra DEG! 🙂

–  Øyvind

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB