Forandringer i vente


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 7. august 2010, kl. 00:55

Sommertid

Jepp, det er sommer. Det tror vi alle Teknologia-lesere har merket. Man skulle tro at sommer betyr tid til  å skrive mer, vel – slik har det ikke akkurat blitt.

Oppdateringsfrekvensen har ikke akkurat vært den høyeste nå i sommer, men vi lover at vi kommer tilbake for fullt veldig snart. Dessuten, bak kulissene foregår det også en del. Teknologia-gjengen har nemlig mange planer for denne siden. Naturlig nok er det ikke mulig å sette alle disse planene til verks på null komma niks. Men jobbingen foregår i bakgrunnen, det kan vi forsikre dere alle om 😉

Så hva er planene?

Ja, hva er egentlig våre planer og idéer? Åneida, hvis du trodde vi skulle si det nå, tok du feil. Vi vil ikke gå i detaljer ennå, men vi kan si så mye som at det vil bli mer enn bare artikler her på Teknologia.

Ja, nå kan du lure…

Vel, det var alt for nå. Som sagt lover vi å komme tilbake sterkt! Ha en fortsatt fin sommer alle våre lesere 🙂

– Redaksjonen

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB