Vi er tilbake!


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 30. juli 2011, kl. 19:47

Etter en lang (altfor lang) pause har vi i Teknologia bestemt oss for å fortsette med driften av nettsiden; det innebærer gjennopptakelse av produksjon av artikler og stoff. Vår oppdateringsfrekvens har vært fraværende i det siste året, og dette skyldes rett og slett at vi som står bak Teknologia gikk på en aldri så liten smell. Etter ca 2 år slet vi med å finne motivasjonen, og skrivelysten var så å si borte. Nå er vi klare for å ta i et tak for å videreføre vårt prosjekt.

Fra nå av vil vi begynne å produsere artikler, og vi vil fokusere på videproduksjon i større grad enn før. Vi vil begynne med guider og tips igjen, og vi vil legge ut instruksjonsvideoer og how to’s. Vi håper dette var en god nyhet for dere trofaste lesere, som aldri sluttet å svikte oss. Vi håper dere nå fortsetter å besøke Teknologia.no, og vi håper dere kan hjelpe oss med å vokse. Vi setter umåtelig stor pris på at dere deler artikler via Twitter og Facebook, for eksempel. Vel, we’re back!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB