Vi starter nytt mediehus


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 12. september 2012, kl. 01:37

Som dere lesere har lagt merke til at aktivitetsnivået på Teknologia vært ganske labert de siste par månedene. Grunnen til det er at vi i Teknologia er i ferd med å opprette et nytt mediehus, bestående av en rekke ulike nettsteder. Dette har dessverre gått ut over Teknologia.no, noe som selvfølgelig er kjedelig, både for dere lesere, og oss selv.

Vi har stor tro på prosjektet vårt, og selv om Teknologia ikke oppdateres like ofte nå som før, kan vi love at vi kommer sterkt tilbake, med en gang vi har nok ressurser.

Vi håper du fortsatt ønsker å lese Teknologia.no. Vi ønsker å formidle informasjonsteknologi og digital underholdning på en interessant måte, og kommer fremdeles til å etterstrebe målet vårt: Å bli Norges største nettsted som omhandler digital underholdning.

Teknologia-redaksjonen takker dere for at dere leser Teknologia.no, og vi ønsker samtidig å invitere dere til å fortsatt være med oss videre. Høsten 2012 vil nok bli den mest spennende høsten for Teknologia så langt.

Vi kommer tilbake med mer!

Hilsen

Øyvind Skogmo Hansen

Redaktør Teknologia.no

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB