Litt påskenytt fra Teknologia


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 29. mars 2010, kl. 17:40

Vi i Teknologia gjør vårt beste for å gi dere lesere artikler av høy kvalitet, og for oss er det viktig at dere kan komme til Teknologia og forvente og finne nye gode artikler. Derfor er det med stor glede at vi nå kan ønske to nye skribenter velkommen.

To nye i redaksjonen

At vi blir flere i redaksjonen vil gjøre at vi kan oppdatere Teknologia enda oftere – og med flere gode artikler. De to nye det er snakk om heter Torgeir Berg, og Tom Arne Sundtjønn. Torgeir har dere kanskje hørt om før, og det er ikke så rart, han har nemlig skrevet for Teknologia tidligere. Vi er glad for å ha ham tilbake igjen!

Den andre personen, er Tom. Kanskje har dere også hørt om ham? Tom kommer fra bloggen suntom.no, og han har mye erfaring innen dette gamet. Velkommen til dere begge!

Som sagt vil vi gjøre alt vi kan for å gi dere lesere de beste nyhetene, tipsene og guidene for alt innen IT. Ha en fortsatt fin påske, hilsen oss i redaksjonen!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: