Teknologia fyller ett år!


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 24. februar 2010, kl. 11:59

Tenk, allerede ett år, ja, tiden går sannelig fort, det er det ingen tvil om. Da Markus Lund og Øyvind S. Hansen lanserte siden for nøyaktig ett år siden var det ikke med høye forventninger vi kastet oss ut i internettuniverset. Vi hadde lenge planlagt å starte en nettside, men vi visste ikke helt hva den skulle handle om. Men siden vi begge er lidenskapelig opptatt av teknologi og data, ble det naturlig for oss å velge akkurat dette som hovedfelt.

Etter en del planlegging og idémyldring bestemte vi oss for å kjøpe opp domenet teknologia.no. Etter domenekjøpet bestemte vi oss for et design, og vi har oppdatert designet på siden ofte. Den største forandringen skjedde likevel da vi fikk Christofer Nygård med på laget. Christofer ble, og er fortsatt, en viktig mann for redaksjonen. Det er Christofer som har designet og utformet Teknologia slik det ser ut i dag, og vi er svært takknemmelig for hans arbeid.

Slik ser Teknologia ut per i dag, og vi er svært takknemmelig for Christofer Nygårds arbeid. (Ill. Teknologia.no)

Slik ser Teknologia ut per i dag, og vi er svært takknemmelig for Christofer Nygårds arbeid. (Ill. Teknologia.no)

Vi har i løpet av året hatt flere skribenter med på laget, og vi har dermed greid å ha en høy oppdateringsfrekvens. Vi benytter derfor anledningen til å takke de som har bidratt til å bringe Teknologia dit vi er i dag. En spesielt stor takk går til Torgeir Berg, en svært dyktig skribent som bidro med flotte artikler i en lengre periode. Ellers vil vi takke Joachim  Farestveit som også har bidratt med flotte artikler. Tusen takk folkens.

Ett år har gått veldig fort, og vi ser frem til mange år til. Vi vil nok bare ekspandere mer i tiden som kommer, og vi håper dere vil fortsette å besøke Teknologia.no. Vi vil takke dere lesere, for uten dere hadde ikke Teknologia eksistert. Hvis dere vil lese mer om hvem vi er, kan dere ta en titt her.

Til slutt gjenstår det bare å si:

Gratulerer med ettårsdagen Teknologia! 🙂

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB