Vinn Google Wave-invitasjon


Markus Lund
Publisert 10. november 2009, kl. 15:42

Noen har kanskje lagt merke til at spillseksjonen på Teknologia.no har forsvunnet, og at vi ikke har kommet med spillrelaterte nyheter på en stund. Dette er grunnet nye planer når det gjelder spillseksjonen, og vi har bestemt oss for å lansere et eget nettsted for data- og videospillnyheter.

MEN vi trenger din hjelp til å bestemme et passende navn til vårt kommende nettsted.

Vi har kommet frem til to forslag vi i Teknologia liker selv og disse er:

  • Spilltopia.no
  • TrykkStart.no

Det hadde vært flott om dere kan si deres mening i kommentarfeltet under. Enten ved å gi konstuktiv kritikk på våre forslag, eller komme med deres egne forslag.

Eneste kriteriene er at navnet må være et ledig «.no»-domene.

Google Wave invitasjon

Vi vil også gi en Google Wave invitasjon til en person som hjelper oss på en eller annen måte i kommentarfeltet, enten ved å komme med et fantastisk forslag til navn, eller ved å gi god og konstruktiv kritikk.

Vi i Teknologia.no vil bestemme hvem som blir den heldige.

Vi har mottatt flere gode forslag, og nå lar vi dere stemme over hvilke forslag dere mener er best. Klikk på det navnet dere mener burde være det kommende navnet til spillsiden!

Oppdatering

Vi i redaksjonen har kommet frem til den beslutning at vi heller velger å utvide Teknologia.no til å inneholde saker om spill, og at vi heller oppretter en kategori for dette. Dette er en beslutning vi har tenkt nøye gjennom på forhånd, og vi mener det er best for dere lesere. Vi vil rett og slett droppe å lansere et eget nettsted for spill, og vi vil heller samle alt på Teknologia.no. Med det vil artikkelarkivet på Teknologia.no bare bli enda større, og det vil bli kun èn plass man trenger å besøke for å holde seg oppdatert.

Vi vil selvfølgelig gjøre som vi lovte, og dele ut en Google Wave-invitasjon til èn av dere som har kommentert denne saken i kommentarfeltet. På grunn av god begrunnelse for sitt forslag, kårer vi @Daniel som vinner i denne konkurransen! Gratulerer Daniel, du vil innen kort tid motta en e-post med din invitasjon.

Til slutt vil vi i redaksjonen takke dere alle for responsen og alle forslagene vi mottok, selv om vi til slutt bestemte oss for å putte spillkategorien inn i Teknologia.no.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB