Velkommen til nye Teknologia


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 29. oktober 2009, kl. 23:20

Som du sikkert har lagt merke til har det vært mindre oppdateringer på Teknologia i det siste, og dette er fordi vi har jobbet med den storstilte relanseringen av teknologia.no. Det har vært knallhard jobbing i en god stund, og det er derfor gledelig at vi nå offisielt kan presentere Teknologia.

Teknologia i ny drakt

Som et resultat av flere ukers jobbing har vi endelig kommet fram til det vi synes er et godt resultat, og vi håper også du vil være fornøyd med det vi har gjort. Den største forandringen du ser er sikkert at Teknologia har kommet i en ny drakt. Teknologia har rett og slett fått seg en skikkelig ansiktsløftning, og vi er svært godt fornøyd med resultatet. Denne forandringen innebærer at saker blir presentert på en mye mer oversiktlig og penere måte, og at selve Teknologia generelt ser bedre ut.

Teknologias nye forside presenterer saker på en enklere måte, slik at du enklere får tak i innholdet. Men det er ikke bare designet som har fått en real overhaling; vi har også kvittet oss med gammelt rusk og starter på mange måter fra "scratch".

Teknologias nye forside presenterer saker på en enklere måte, slik at du enklere får tak i innholdet. Men det er ikke bare designet som har fått en real overhaling; vi har også kvittet oss med gammelt rusk og starter på mange måter fra "scratch". (Ill.: Teknologia)

Ny og større redaksjon

Teknologia.no er designet av Christofer Nygård, og vi er svært takknemmelige for hans innsats i denne prosessen. Mange av dere kjenner kanskje til Christofer fra før av, han nemlig vært redaktør i Teknonytt.com. Nå blir imidlertid Christofer en del av Teknologias redaksjon, og vi håper alle ønsker han hjertelig velkommen! Vi har også fått en ny skribent ved navn Ørjan Gjærevold, og han har god erfaring innen hardware og spill. Vi ønsker også han velkommen til Teknologia.

Alltid siste nytt

Nå som Teknologia har fått et bra design og stablet en redaksjon på beina, så er vi klare for å skrive artikler, slik at dere kan holde dere oppdatert på alt innen data, internett og teknologi. Vi vil fortsette å skrive nyheter, tester, tips, guider og mye mer.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB