To videopodcaster på Teknologia


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 20. oktober 2011, kl. 00:36

Podcasten Markus og undertegnede produserte i vel en og en halv måned, har nå blitt satt på «vent». Han måtte som dere sikkert vet, reise ned til Oslo for å være i Garden det neste året. Dette gjør at en podcastproduksjon vil bli vanskelig, og dermed har vi bestemt oss for at vi trykker på pauseknappen på fjernkontrollen, og starter sendingene når han er tilbake. Men, til gjengjeld får dere to nye podcaster publisert her inne.

Dataprat

Dette er en podcast som produseres av Direkte.tv, og som sendes direkte hver mandag klokken 21.30. Under sendingene får seeren muligheten til å forme sendingen, ved hjelp av spørsmål og innspill i chatteboksen nedenfor videovinduet. Under sendingene svarer programleder Jan Espen Pedersen og Einar Holten, på spørsmålene. De to diskuterer alt relatert til data, og oppdaterer seeren på hva som har skjedd i dataverden den siste uken, Dette er en podcast vi anbefaler på det sterkeste, og de fortjener mye mer oppmerksomhet enn det de har fått hittil.

Dersom du mot formodning ikke får med deg den direktesendte utgaven, kan du selvfølgelig se den ikke-direkte versjonen etterpå.

Dataprat sendes altså en gang i uken, og du kan nå se den her inne på Teknologia.no!

Sofaprat

Thomas Moen og Arnt Eriksen er navn som er kjent for mange på internett. De er svært aktive i sosiale medier – spesielt på Twitter, og har i to år produsert podcasten Sofaprat. Dette er en podcast som omhandler nettopp internett og sosiale medier, og dette er jo veldig relevante temaer i 2011. Anbefaler alle sosiale medier-interesserte mennesker til å følge med på Sofaprat!

Podcasten kommer ut én gang i uken, og legges ut her på Teknologia.no.

 

Håper dere liker det dere leser! Vi er i hvert fall glade for å få lov til å publisere disse to flotte podcastene!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB