Er du vår neste skribent?


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 7. februar 2012, kl. 12:53

For at vi skal kunne levere de beste teknologisakene i Norge er vi avhengig av dyktige skribenter og bidragsytere. Vår visjon er å fremme allmenn interesse og kunnskap, samt å støtte opp om digital innovasjon og entreprenørskap i Norge og internasjonalt.

Har du en journalist i magen? Nå leter vi etter nye personer som kan ta del i prosjektet vi driver med. Vi søker etter teknologiinteresserte, engasjerte mennesker. Ønsker du å prege teknologijournalistikken i Norge? Da kan Teknologia.no være det rette stedet for deg.

Hos oss får du muligheten til å utvikle deg som skribent, samt verdifulle erfaringer til senere jobbsøking. Dette i tillegg til muligheten for å få artikler på forsiden av Adressa.no (dette kommer vi tilbake til). Arbeidet er frivillighetsbasert, noe som betyr at det ikke er lønn i form av penger. På en annen side får du mulighet til å teste nye spennende produkter, samt være med i et godt redaksjonelt miljø.

Vi stiller ingen absolutte krav til hvor ofte det må skrives, men vi ser helst etter skribenter med mulighet til å skrive flere artikler i uken.

Kvalifikasjoner vi ønsker:

  • Du er god til å skrive
  • Du har en sterk lidenskap for teknologi, data og internett
  • Du er ambisiøs
  • Du ønsker å være med på et voksende prosjekt med høye ambisjoner

Kunne du tenke deg dette, eller har spørsmål, ta kontakt med oss på red(at)teknologia.no, evt. på Facebook eller Twitter. 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB