Velkommen til nye Teknologia


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 22. oktober 2012, kl. 13:42

I går ble Teknologia.no lansert i helt ny drakt. Dette er den største forvandlingen Teknologia.no har gjennomgått siden oppstarten i 2009.

Målet med det nye designet er å legge til rette for våre satsingsområder, i tillegg til å presentere innhold på en enda mer oversiktlig måte. VI ønsker å bli en av Norges mest innflytelsesrike teknologinettsteder, og derfor var forvandlingen et nødvendig trekk for oss.

Fokus på smarttelefoner

Trenden er klar: konsumering via smarttelefoner øker i høyt tempo, og det er viktig å følge med i utviklingen. Gamle Teknologia var ikke optimalisert for lesing på mobil. Derfor bygde vi opp et helt nytt Teknologia, med et mye større fokus på lesbarhet på mobiltelefoner. Nå kan du enkelt holde deg oppdatert gjennom din mobiltelefon, siden vårt design er responsivt. Det betyr også at Teknologia ser like flott ut på en liten skjerm som på en stor skjerm.

Podcast-satsing

Høsten 2012 startet Markus Lund og Øyvind Hansen podcasten Snert. Dette er et satsingsområde, og podcaster vil få mer plass på Teknologia fremover. I tillegg har vi andre spennende prosjekter på gang, og det er ingen tvil om vi går inn i en spennende tid her på Teknologia.no. Ønsker du å være med? Send en e-post til oyvind(at)teknologia.no og skriv noen ord om deg selv, og hvorfor du ønsker å bidra. Har du tips eller en kommentar til oss? Legg gjerne igjen en kommentar under denne artikkelen.

Vi ønsker dere velkommen til nye Teknologia.no!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB