– Du vil aldri ligge i Bad Company 2


Markus Lund
Publisert 1. februar 2010, kl. 23:31

Bad Comapany 2 lanseres i mars. (Ill. DICE)

Bad Comapany 2 lanseres i mars. (Ill. DICE)

Battlefield: Bad Company 2 er oppfølgeren til det konsolleksklusive Battlfield: Bad Company, og er derfor det første fullverdige Battlefield-spillet siden Battlefield 2142 som kommer til PC(Vi regner ikke med nedlastbare Battlefield: 1943 og gratisspillet Battlefield: Heroes). Bad Company 2 skal etter planen lanseres nå i mars, og det har foregått betatestinger siden før jul på Sonys Playstation 3. Nå har det nylig blitt lansert en demo til Xbox 360 mens det foregår en annen beta på PC.

Spillerne har fått lov til gi tilbakemeldinger til utviklerne på hva som burde gjøres bedre i løpet av Beta-testingen, og ved hjelp av disse tilbakemeldingene har utviklerne luket bort mange feil.

Det er derimot en funksjon spillerne har lengtet etter siden betaen begynnte på Playstation 3, og det er muligheten for å legge seg ned som karakteren i spillet. I mange skytespill har man normalt tre forkjellige stillinger; stående, sittende på huk og liggende. Og mange har undret seg over at det ikker er mulig å legge seg ned i Bad Company 2.

Dessverre postet David Goldfarb, ledende game designer i DICE, denne twittermeldingen før i dag:

«Fyi we will not add prone based on anything. You can stop asking now. :),»

Noe som tyder på at vi ikke vil se noe til liggende snikskytere i Bad Company 2.

Kilde: Twitter-melding

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB