Vonage Mobile – ring dine Facebook-venner gratis


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 6. august 2010, kl. 17:49

Å ringe hverandre gratis er populært, og vi har lenge hatt vår gode venn Skype til det formålet. Skype tok for en stund siden steget over til den mobile verden – ved å lage en applikasjon for iPhone. Nå har det kommet en ny utfordrer. Det nye gjengmedlemmet heter Vonage Mobile.

Ring dine Facebook-venner gratis!

Også dette er en applikasjon for mobile enheter. I denne applikasjonen er meningen at du skal kunne snakke med dine Facebook-venner – selvsagt helt gratis. Det fungerer slik at når du laster ned applikasjonen og installerer den, må du logge inn med din Facebook-konto. Deretter vil du få opp en liste over dine venner på Facebook som også har applikasjonen installert. Som du sikkert skjønner er det ikke mulig å ringe en venn som ikke har Vonage Mobile installert.

Push-teknologi

Så langt høres det bra ut, ikke sant? 🙂 – Vel, det blir bedre. For selv om programmet ikke kjører kan du bli ringt opp – ved hjelp av push-teknologi. Dette gjør jo programmet langt bedre.

Applikasjonen er selvsagt gratis, og kan fåes i både AppStore og Android Market. Undertegnede, som eier en Sony Ericsson x10 Mini, fant merkelig nok ikke appen på Android Market. Lurer på om det er oppløsningen på skjermen som for liten. Rett meg om jeg tar feil! I tillegg til å fungere på Android og iPhone-telefoner, fungerer appen også på iPad og iPod Touch.

Uansett, spennende applikasjon, i hvert fall om noen av dine venner også har den 😉

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB