Geoguessr – ditt nye tidsfordriv


torgeir_berg
Publisert 30. mai 2013, kl. 00:00

Geoguessr er et herlig enkelt og voldsomt avhengighetsskapende spill.

Basert på Google maps  skal du gjette hvor du er i verden. Spillet starter umiddelbart – et scenario kan være midt på en travel vei i en by med skilter skrevet på kyrillisk. Du ser folk, biler, bygninger og litt vegetasjon. Utifra det du observerer skal du gjette hvor du befinner deg.

Ved hjelp av et lite kart oppi hjørnet kan du avgjøre spillet ved å pinpointe der du tror du er. Selvsagt kan du snu deg 360 grader og bevege deg utifra google maps på leting etter avslørende detaljer. Når du omsider har funnet (eventuelt ikke funnet) stedsnavn, avslutter du runden og får poengsum utifra hvor nært du kom.

Artikkelen fortsetter nedenfor

Ingen vits å sjekke bilskilt..

Ingen vits å sjekke bilskilt..

Til tross for at jeg er elendig i geografi, fant jeg ihvertfall hvilken del av verden jeg var i, utifra klima, vegetasjon eller bare mysing på veiskilt. Etter fem runder kan du sende hele greia til en kompis og la han prøve. Etter motstanderens fem runder blir det kåret en vinner. Fantastisk kjipt å tape hver gang, men kanskje du kan bedre?

Geoguessr

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB