Kredittkort – sammenligne priser

Kredittkortguide – alltid oppdaterte priser

Skal man skaffe seg et kredittkort i dag slipper man å ringe rundt til de forskjellige tilbyderne.

Teknologien har gitt oss muligheter for å sammeligne priser på kredittkort, og søke på kredittkort, rett på Internett. Slik som i denne guiden under her. Den blir automatisk oppdatert slik at den viser dagens aktuelle kredittkort og prisene på kortene og er levert i samarbeid med kredittkortene.no

Kredittkortguidens innhold og data er alltid aktuelle fordi den henter inn data i sanntid fra de forskjellige kredittkortutbyderne.

Skulle du allikevel komme over feil i prising eller info i guiden så vær vennlig å send oss en epost slik at vi kan varsle leverandørene.

Listen over kort på denne siden inneholder alle de beste kredittkortene du får i Norge i dag.

Kredittkort?

Plutselig står man der, i butikken eller i en  nettbutikk, og ikke har penger til å betale for et kjempetilbud. Da går man glipp av tilbudet hvis man ikke har et kredittkort. I noen butikker kan man kjøpe på kreditt, men det gjelder slettes ikke over alt. Ei heller kan man kjøpe på kreditt i cafeer, restauranter eller på andre utesteder, uten et kredittkort.

Et kort kan hjelpe i nøden, særlig hvis man passer på å betale tilbake før rentene startet å løpe.

Det kan også være praktiske grunner til at man ønsker å bruke kort når man handler. Man får god oversikt over det man handler, man får en liste over det man har kjøpt hver måned. Og for firmaer er dette veldig viktig, firmaer uten kredittkort må la den ansatte betale kontant, for så å betale tilbake. Det er ikke holdbart, et kredittkort holder oversikt for deg.