Ultimate Windows Tweaker


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. oktober 2009, kl. 00:43

Ultimate Windows Tweaker er et program for Windows som lar deg endre på en rekke innstillinger som kan gjøre din brukeropplevelse av Windows bedre.

Med Ultimate Windows Tweaker kan du endre en rekke innstillnger. (ill. Bitnett Teknologia)

Med Ultimate Windows Tweaker kan du endre en rekke innstillnger som kan forandre brukeropplevelsen av Windows. (ill. Bitnett Teknologia)

Spesielt i Vista har det vært innstillinger som det har vært vanskelig å få tilgang til. Med dette programmet vil alle de hittil ukjente og nyttige innstillingene bli synlig. Det bringer med seg muligheter for å endre mange avanserte innstillinger som forandrer brukeropplevelsen av Windows. En mengde av innstillingene kan også optimalisere Windows slik at systemet blir raskere. Det er imidlertid ikke bare Vista programmet støtter, for Windows XP og Windows 7 kan også bruke dette programmet.

Oversiktlig med kategorier

Programmet er delt opp i flere kategorier: personalisering, bruker og UAC, systemytelse, sikkerhet, nettverk, Internett Explorer, og en kategori for noen ekstra innstillinger for optimalisering av systemet. I hver av kategoriene finner vi innstillinger som lar oss skreddersy det meste til hvordan vi vil ha det.

Alt er satt opp oversiktlig og de fleste av innstillingene er greie å forstå, men noen kan være litt verre å vite hva er, da kan det være greit å la være og tukle med det.

Programmet har nå støtte for Windows 7. Det betyr at du nå kan skru av blant annet miniatyrvisningen og Aero Shake, dersom du ønsker det.

Alt i alt er Ultimate Windows Tweaker utmerket for å såkalt ” tweaking” og optimalisere Windows, derfor anbefales programmet sterkt.

Ultimate Windows Tweaker fungerer på Windows Vista og Windows 7 og kan lastes ned her: thewindowsclub.com

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB