Apples AppStore når 100 000 applikasjoner


Christofer Nygård
Publisert 4. november 2009, kl. 17:04

Nettbutikken for iPhone- og iPod Touch-applikasjoner nådde onsdag det magiske 100 000-tallet, meddeler Apple i en pressemelding. Med det har AppStore styrket seg i forhold til konkurrentene, og har befestet sin posisjon som den mest omfattende nettbutikken for mobilt innhold.

Apples AppStore har passert 100 000 tilgjengelige applikasjoner, og disse har blitt lastet ned over to milliarder ganger.

Apples AppStore har passert 100 000 tilgjengelige applikasjoner, og disse har blitt lastet ned over to milliarder ganger.

At AppStore har blitt en favoritt blant utviklerne, hersker det ingen tvil om. Visepresident i EA Mobile, Travis Boatman, uttalte følgende i forbindelse med milepælen: «AppStore har for alltid forandret mobilspill-industrien og fortsetter å forbedre seg». For med over 50 millioner enheter på verdensbasis er det et fantastisk marked for utviklere å basere seg på.

Det imponerende tallet blir likevel småtteri mot antallet nedlastede applikasjoner, som nå har passert svimlende to milliarder.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB