– Zelda kommer i 2010


Markus Lund
Publisert 6. januar 2010, kl. 11:37

The Legend of Zelda Wii

Dette er det eneste vi har sett av det kommende Zelda-spillet til Wii. (Foto: Nintendo)

På toppen av Nintendos populære spill finner vi Super Mario og Zelda-spillene. Nintendo Wii fikk besøk av velkjente Mario i det Wii-eksklusive spillet «Super Mario Galaxy» som ble lansert i 2007, og vi skal få et gjensyn med han i løpet av 2010 i «Super Mario Galaxy 2». Link derimot, har vi kun sett i «The Legend of Zelda: Twilight Princess» som originalt ble utviklet til Gamecube. Det finnes med andre ord ikke et dedikert eksklusivt Zelda-spill til Nintendo Wii, noe mange fans venter på.

Det eneste vi har sett til et eksklusivt Zelda-spill er bekreftelsen på at det kommer og et konseptbilde.

Det er Nintendos President Satura Iwata som bekrefter utgivelsen av spillet i år i et intervju med Ashi Shimbun.

Nintendo har tidligere sagt at de skal utnytte Wiimote-kontrolleren mye bedre i dette spillet, og i intervjuet forteller han også om en ny DS og at de i juli vil annonsere spill som støtter «Wii Vitality Sensor«.

Les mere om intervjuet på et litt mer forståelig språk på Andriasang.com

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB