Utviklere kan bygge inn Photshop Mobile i egne apps


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 5. mars 2010, kl. 11:35

I morges annonserte Adobe en ny oppdatering for Photoshop.com Mobile. Tjenesten gjør det mulig å redigere bilder på mobilen. I en ny oppdatering introduserer de en ny mulighet for Android-utviklere. Nå kan de nemlig bygge inn bilderedigeringsfunksjoner inn i sine egne applikasjoner. Oppdateringen, som har versjonsnummer 1.1, åpner opp for raskere og bedre bilderedigering , samt deling av bilder, for Android.

Nå kan utviklere integrere Photoshop.com Mobile i deres Android-applikasjoner. (Ill. Adobe)

Nå kan utviklere integrere Photoshop.com Mobile i deres Android-applikasjoner. (Ill. Adobe)

Doug Mack, ansvarlig for Digital Imaging og Rich Media Solutions hos Adobe sier følgende:

For iPhone- og Android-brukere er Photoshop.com Mobile det naturlige applikasjonsvalget for fotoredigering. I motsetning til iPhone så gjør Android-plattformen det også mulig for oss å tilby redigeringsprogrammet fra Photoshop.com til utviklere, som nå kan bygge inn disse funksjonene i alle typer applikasjoner som de selv utvikler.

Den nye versjonen av Photoshop.com Mobile inneholder nye funksjoner, som blant annet forsterking av farger, myk svart-hvit, og en del andre mer avanserte ting.

img-new

Slik ser tjenesten ut i bruk.

Teknologien er tilgjengelig via en ny nettside for utviklere. På siden finner man også informasjon om hvordan man integrerer Photoshop.com Mobile i sine applikasjoner. Nettsiden finner man her: http://mobile.photoshop.com/android/developers.html

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB