Slik får du en stilig startside i Google Chrome


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 24. april 2010, kl. 00:37

Når du åpner en ny fane i Google Chrome vil du få opp en liste over de mest besøkte nettsidene du har vært inne på. Jeg personlig har aldri likt det noe særlig, og har faktisk aldri tatt i bruk det. Som du sikkert vet kan du bare trykke på et av de nettstedene som vises, og deretter bli tatt til det nettstedet. Dagens lille godbit gjør imidlertid denne «Ny-fane»-siden mye kulere!

Speed Dial

Det dreier seg enkelt og greit om en utvidelse for Google Chrome. Utvidelsen heter Speed Dial, og kan skaffes her. Dette forandrer startsiden (om du vil) og «Ny fane»-siden til noe mye heftigere. Her kan du selv legge til nettsteder du vil ha på framsiden, og du kan legge til logoer og bilder som forhåndsvisning i rutene. Du kan velge logoer fra en liste som inneholder logoer fra mange kjente nettsteder. Hvis du ikke finner logoen til det nettestedet du vil legge til, kan du velge et annet bilde som ligger på internett ved å lime inn URL-en til bildet. Det er også mulig å endre bakgrunnsfargen på startsiden. Du kan også velge hvor mange rader og kolonner med nettsider du vil ha på startsiden.

Undertegnede oppdaget selv utvidelsen via teknologi-bloggen Lifehacker. Takk for tipset! Dette er en tjeneste jeg liker svært godt, og kan varmt anbefale den til alle.

Speed Dial

[Kilde: Lifehacker]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB