No strings attached


Marte Voldseth Haugrud
Publisert 15. februar 2011, kl. 19:35

Emma og Adam møttes første gang på en sommerleir for 15 år siden. Siden den gang har de ved flere anledninger tilfeldigvis møtt på hverandre, men det har aldri blitt mer enn noen rare og stive ordvekslinger.

Adam jobber som assistent i filmbransjen. I skjul skriver han episoder til serien han er assistent ved, men han tør ikke vise resultatet til noen. På hjemmebane sliter han med en kjent skuespillerfar og hans nye kjæreste. Adam går rundt i en sirkel, uten egentlig å ha noen planer for livet.

Emma holder på med legeutdanningen. Hun deler leilighet med tre venner som også er legestudenter. Emma er veldig opptatt av at hun klarer seg perfekt uten en kjæreste, og elsker å finne på grunner til at hun ikke kan være sammen med de som prøver seg på henne.

Emma og Adam møtes igjen, og det blir ikke kun et kort møte. Denne gangen bestemmer seg for å være knullekompiser. Reglene er klare: Ingen løgner, ingen sjalusi, ingen følelser. Kun uforpliktet sex. Men slike planer går sjeldent bra.

Filmen i sin helhet var helt ok. Det negative er at man tidlig skjønner hva som kommer til å skje, og det er ingen overraskelser underveis. Plussene var Emmas homofile romkamerat, Guy, og scenen med mensensnakket.

Er du fan av romantiske komedier, vil nok No Strings Attached falle i smak. Natalie Portman er som alltid stødig i rollen, og hun er meget god på ansiktsuttrykk og kroppsspråk. Ashton Kutcher er ikke like tullete og barnslig som man er vant med å se han, noe som er positivt. Alt i alt en grei film man kan se med venner en mørk høstkveld.

INFO OM FILMEN:
Originaltittel: No Strings Attached
Regissør: Ivan Reitman
Produksjonsår: 2011
Lengde: 108 min
Sjanger: Comedy/Romance
Skuespillere: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Lake Bell, Ludachris, Mindy Kaling
Tagline: «Friendship has its benefits»

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB