Super Mario med Portalgun


Markus Lund
Publisert 30. august 2011, kl. 13:19

Hvorfor ikke kombinere vår alles kjære Super Mario med et nyere, svært populært spill? Resultatet til det lille spillselskapet Stabyourself ble Super Mario utstyrt med en Portalgun fra nettopp, Valves Portal. Spillet er under utvikling, og utviklerne lover oss den klassiske Mario-følelsen der de gjenoppbygger det originale Super Mario Bros. fra 1985 med noen få tvister.

Den viktigste er selvsagt at Mario nå er utstyrt med en portalgun som kan lage portaler slik som i spillet Portal.(puh!) Andre svært interessante funksjoner er blant annet at spillet skal inneholde en flerspillermodus der alle kan ha hver sin spillfigur med en portalgun. Spillet vil inneholde alle de originale nivåene fra vår kjære klassiker, men det vil også være muligheter for å legge til andre baner.

Spillet vil være helt gratis, og også kildekoden skal bli tilgjengelig etter spillets utgivelse. Utviklerne skriver også på sin hjemmeside at spillet vil være tilgjengelig både på Windows, Mac og Linux.

Besøk hjemmesiden deres på http://stabyourself.net/ og se video av spillet under.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: