Bildr.no – Enkel og grei bildeopplasting


Markus Lund
Publisert 8. september 2011, kl. 22:20

Det finnes et utallige aktører på markedet når det kommer til opplasting og deling av bilder, men den norske tjenesten bildr.no er en av de enkleste og kjappeste vi kjenner til.

Bildr.no er ikke for deg som skal laste opp mange bilder for å ha de på nettet som en sikkerhetskopi, eller ønsker å redigere og ha kontroll over bildene dine på nettet. Tjenesten er for den som har et bilde liggende på datamaskinen som man ønsker å dele til noen på nettet, enten som en direkte link til en kamerat, eller som bilde på for eksempel en blogg eller et forum.

Ikke mange mulighetene, men enkelt og greit. (Ill. Bildr.no)

Det eneste du kan gjøre er å laste opp bildet ditt kjapt og enkelt, skrive en liten kommentar til bildet som vises på bildr.no, og deretter får du noen lenker du kan bruke til å dele bildet ditt. Enten som et miniatyrbilde eller som hyperlenke.

Besøk bildr.no hvis du er ute etter litt rask og enkel bildedeling.

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB