Windows 8-beta kan komme i februar


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 2. desember 2011, kl. 00:28

Ifølge kilder nær Microsoft vil en offentlig beta av Microsofts neste operativsystem, Windows 8, lanseres i februar, melder The Next Web. Det er forventet at Windows 8 vil lanseres i en endelig versjon en gang i 2012, men en nøyaktig dato har imidlertid ikke dukket opp. En betaversjon i februar virker uansett ikke usannsynlig.

Fokus på Windows Phone

I slutten av februar holdes Mobile Word Congress, og det vil være naturlig at Microsofts fokus vil være på Windows Phone på det tidspunktet. Dermed vil betaen av Windows 8 mest sannsynlig lanseres i enten starten, eller midten av februar, om ryktene stemmer.

Beta-suksess i 2009

Windows 7 som ble lansert i 2009 ble det mest omtalte operativsystemet noen sinne, og mye av årsaken var nok at de lanserte en offentlig betaversjon, som gjorde at interessen fra brukerne ble stor. Dette var nok også noe av grunnen til operativsystemets suksess, siden Microsoft kunne ta med seg tilbakemeldingene fra brukerne.

Tidligere i høst la selskapet ut en tidlig testversjon av Windows 8, og alle som ville fikk muligheten til å få en smakebit av OS-et. Betaversjonen derimot, vil nok bli langt mer stabil og lik den endelige versjonen.

Om ryktene stemmer vet vi ikke, men en betaversjon i februar er absolutt ikke usannsynlig.

Kilde: The Next Web, via Neowin

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB