BlackBerry Porsche blir svimlende dyr


anonym12
Publisert 26. januar 2012, kl. 02:44

I harde tider for selskapet BlackBerry velger de å fokusere på ekslusivt design. Med bilgiganten Porsche på laget troner de toppen over dyre smarttelefoner og en prislapp på såvidt under 14 000 er telefonen tre ganger så dyr som Samsung Galaxy S II (en av de beste telefonen på markedet for øyeblikket). P9981 Porsche Design er også langt bak hva gjelder innmat.

En enkeltkjernet CPU på 1,2ghz. 2,8 tommer skjerm med en oppløsning på 640 x 480 og 8gb med intern lagringsplass er fasit for telefonen med den stive prislappen. Dette i tillegg til et 5MP-kamera som til sammenligning er 3MP svakere enn iPhone 4S. Med andre ord en innmat som ikke rettferdiggjør en så høy pris.
Det uten tvil design og ekslusivitet som blir satset på og målgruppen er kraftig innskrenket. Selv om mobilen enda ikke er lansert i Norge stiller man seg tvilende til om dette blir noen publikumsvinner.

Mobilens fulle navn er BlackBerry P9981 Porsche Design og er per dags dato kun tilgjengelig i Storbritannia og Midtøsten, men forventes å treffe det Amerikanske markedet snart.

Kilde: Slashgear.com

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB