Motorola One Action


Trond Eilertsen
Publisert 16. august 2019, kl. 14:14

Pressemelding Motorola 16.08.2019.

Det siste tilskuddet til Motorola one-familien er motorola one action, som vil være den tredje generasjonen i familien. Telefonen er rettet mot folk som er på farten.

motorola one action er den første telefonen i bransjen(1) der du kan spille inn filmer i liggende format mens telefonen fremdeles holdes vertikalt.(2) Telefonen er også Motorolas første telefon med trippelkamera-system og drives av kunstig intelligens (AI). Med sitt elegante design er 21:9 CinemaVision-skjermen enkel å holde og bruke med én hånd.  

Tre kameraer
motorola one action sin trippelkamerafunksjon har en ultralvid vinkel på 117 º, slik at filmene(1) som spilles inn, passer fire ganger bedre inn i rammen, noe som gjør den til den første i bransjen. Ideell for folk på farten.

Gjennom en unik kombinasjon av maskinvare- og programvareinnovasjon har Motorola gjort det mulig å spille inn ultravide filmer mens du holder telefonen vertikalt. Når telefonen vender tilbake til den horisontale posisjonen gjenskapes filmen på fullskjerm. Videre gir Quad Pixel-teknologien på 2,0 µm fire ganger mer lysfølsomhet for skarpere og lysere videoer i alle situasjoner.

Hovedkameraet med 12 MP har autofokus for fasedeteksjon (PDAF) for å fokusere på motivet, mens 1,25 um piksler og en blenderåpning på f/1,8 hjelper til med å fange mer lys for lysere fotografier. I tillegg gjør kameraet med 5 MP-dypkamera det enkelt å legge til en naturlig uskarphetseffekt på fotografiet, så vel som å gå tilbake og justere intensiteten eller området med fokus etter fotograferingen for å få det perfekte portrettet. I tillegg til dette har den inkluderte moto AI-funksjoner som skuddoptimalisering, smart-komposisjon og automatisk smil-fanger(4), noe som gjør det enkelt for alle å ta bilder.

Filmatiske visning
Skjermen strekker seg fra kant til kant med en 6,3” CinemaVision (21:9) Full HD+ som lar kameraet ta bilder og videoer med en ultrabred skjerm. 21: 9-bildeforholdet på motorola one action gir også mulighet for et komfortabelt enhåndsgrep mens du blar gjennom telefonen.

Smart fra starten av
motorola one action er utstyrt med avanserte kamerafunksjoner som er drevet av dyp læring og en åttekjerners prosessor. Telefonen har opptil 128 GB, så risikoen for at bildeplassen forsvinner er liten, og det er mulig å legge til ytterligere 512 GB med et microSD-kort.(6) motorola one action bruker også Universal Flash Storage (UFS), UFS gir en ekstremt rask og responsiv ytelse og gode multitasking-evner i én kraftig enhet.

Batteri gjennom hele dagen
Takket være batteriet på 3500 mAh har motorola one action et batteri som varer hele dagen med bare én lading.(3) Batteriet lar deg se opptil 11 timer med film, høre på musikk i 47 timer eller lar deg bare vite at det er 6,5 dager med standby-tid om du ønsker det.(3)

Nyttige innovasjoner fra Google
Enten du bruker Google Assistant for å få ting gjort eller du finner balansen med Digital Wellbeing, har Google nyttige innovasjoner som gjør det mulig. Motorola fortsetter å samarbeide med Google for å levere en flott programvareopplevelse med månedlige sikkerhetsoppdateringer i 3 år, et oppdatert operativsystem og et enkelt grensesnitt takket være Android One.(5)   

Som alltid har motorola one action de klassiske moto-opplevelsene som gjør hverdagslige interaksjoner enkle, inkludert å vri håndleddene for å åpne kameraet, hakke ned to ganger for å slå på lommelykten eller navigere ved hjelp av det nydesignede One Button Nav. Moto-skjermen lar deg raskt forhåndsvise varsler og oppdateringer for å se hva som skjer uten å låse opp telefonen.

Pris og tilgjengelighet
motorola one action er tilgjengelig i Norge fra 30. august i fargene Denim Blue og Pearl White med en anbefalt utsalgspris på 2 790 NOK.

(1) Dedikert 2,0 µm quad pixel-videokamera som er fast plassert for å fange 117 ° i en vertikal stilling med horisontal avspilling.

(2) Sammenlignet med det målte området til hovedkameraet med 78 ° (FOV) i samme bildeforhold.

(3) Batteriet må være betydelig utladet. ladehastigheten reduseres når batteriet er mer oppladet. Alle krav om batterilevetider er omtrentlige og basert på medianbrukeren etter tester på en blandet profil med blandet bruk (som inkluderer både bruk og standbytid) under optimale nettverksforhold. Batteriets faktiske ytelse vil variere og vil avhenge av mange faktorer, inkludert signalstyrke, nettverks- og enhetsinnstillinger, temperatur, batteriets tilstand og bruksmønstre.

(4) Automatisk smil-fanger kan gjenkjenne opptil fem ansikter/personer i samme bilde.

(5) Android One-plattform i Latin-Amerika og Europa, unntatt Russland. Telefonen ble opprinnelig lansert i Latin-Amerika og Europa med Android 9 Pie, og vil motta OS-oppdateringer for Android Q og Android R, sikkerhetsoppdateringer vil bli gitt i tre år fra den første globale lanseringsdatoen i august 2019.

(6) Tilgjengelig brukbar lagringsplass avhenger av forhåndsinstallert programvare og kan endres uten varsel på grunn av programvareoppdateringer. Støtter microSD-kort på opptil 512 GB, microSD-kort selges separat. Innhold med DRM-begrensninger kan kanskje ikke flyttes til kortet.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB