Nå er Angry Birds på Facebook


Christofer Nygård
Publisert 14. februar 2012, kl. 01:50

Angry Birds har millioner av spillere fordelt over flere mobilplattformer. Nå inntar spillet Facebook. (Foto: Teknologia)

Det populære mobilspillet Angry Birds har endelig kommet på Facebook, til glede for eksisterende spillere så vel som nye. Facebook-versjonen inneholder også et par eksklusive tillegg, som muligheten til å «jukse».

Ny «juksefunksjon»

Flash-spillet debuterer på Facebook med muligheten til blant annet å jukse seg gjennom spillet. Dette kan gjøres for eksempel gjennom å trykke på grisene. «Power ups», som juksemuligheten er kalt, kan brukes to ganger per bane.

Konkurrér med venner

Siden spillet er knyttet til Facebook, er en av fordelene at du nå kan konkurrere med vennene dine. Her kan du velge et mindre antall venner og utfordre dem til å slå din «high score», et ekstra spenningsmoment som garantert vil slå an blant brukerne.

Som på mobil

Spillet er helt likt slik vi kjenner det fra mobil, med unntak av de nye funksjonene. Også banene er helt like, så ferdigheter fra mobilversjonen skal være overførbare – så fremt du mestrer bruken av musepeker istedenfor touch.

Du kan spille Angry Birds på Facebook ved å godkjenne Facebook-appen her.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB