Slik blir Samsung Galaxy S III


Christofer Nygård
Publisert 7. februar 2012, kl. 07:30

Samsung Galaxy S III kan bli enda tynnere enn forgjengeren, Galaxy S II – som vist ovenfor. (Foto: Wikimedia Commons)

Den uhyre populære Galaxy S-serien fra Samsung, som anses som en av iPhones hovedkonkurrenter, får snart en tredje utgave. Under panseret skal det blant annet befinne seg en firekjerners prosessor. I tillegg ryktes det at telefonen blir svært slank. Det melder det koreanske nettstedet ET News.

Kan komme i mai

Det har vært spekulert i om Samsung ville lansere supermobilen allerede på Mobile World Congress nå i februar, men dette har Samsung selv avkreftet. Det er likevel ventet at telefonen skal komme i salg i løpet av første halvdel av 2012, og ifølge The Next Web kan det være snakk om mai måned.

Galaxy S III vil trolig være Samsungs første firekjerners smarttelefon. Mobilen vil i tillegg kommed et 8 MP-kamera bak, og et 2 MP-kamera i front. Tykkelsen skal angivelig være 7 milimeter, noe Samsung har måtte bruke spesiallagd materiale for å få til.

Gode Galaxy S II-salg

Samsungs flagskipmodell Galaxy S II selger fremdeles svært bra i en rekke land. I det siste har Samsung ikke minst satt inn en anti-Apple-kampanje, som blant annet ble vist under Super Bowl.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB