Wordfeuds utfordrer


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 3. mars 2012, kl. 21:20

Det ekstremt populære mobilspillet Wordfeud kan nå vise seg å få tøff konkurranse av spillet Draw Something. Tegnespillets antall brukere øker raskt, og snakkes om «overalt».

Tegn og gjett

Spillet har vært på markedet en stund, men i løpet av de siste ukene har aktiviteten økt massivt. Spillet går ut på at spilleren skal tegne noe, mens motstanderen skal gjette hva tegningen er. Man bruker fingeren som pensel, og kan velge mellom tre ulike farger, samt tre ulike penselstørrelser. Når tegningen er ferdig, sender man den over til motstanderen. Motstanderen får deretter vite antall bokstaver tegningen består av, samt utdelt en del bokstaver å velge mellom.

Teknologia ble tipset om spillet for en tid tilbake, og har testet det i en liten periode. Dommen er at spillet kan være veldig morsomt og latterskapende, spesielt når man spiller med venner. Her utfordres kreativiteten i stor grad.

Spillet er foreløpig ikke tilgjengelig på norsk, noe som betyr at spillet må spilles med engelske ord. Spillet finnes både i en gratis utgave, og i en versjon til 7 kroner. Førstnevnte er reklamebasert – akkurat som Wordfeud.

Draw Something er tilgjengelig på Android, iPhone, iPad og iPod. 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB