– Google Drive kommer neste uke


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 17. april 2012, kl. 18:43

I dag kunne The Next Web fortelle at de har mottatt informasjon fra en kilde nær Google, om deres kommende potensielle Dropox-utfordrer, Google Drive. Tjenesten skal i følge informasjon fungere på noen lunde samme måte som Dropbox.

En vesentlig forskjell er imidlertid at Google Drive vil få hele fem gigabyte med gratis lagringskapasitet, noe som er overlegent i forhold til Dropbox, som tilbyr 2 gigabyte gratis.

Fikk tak i Mac-versjon

Hvordan Google Drive vil fungere rent praktisk vites foreløpig ikke, men det har lenge vært spekulert i om tjenesten vil integreres tett opp mot Windows. Det har blitt nevnt at Mac-versjonen ikke blir like integrert, men at det kommer en Mac-versjon er det i hvert fall ingen tvil om.

Techcrunch har nå nemlig fått tak i Mac-applikasjonen, og installert den. Foreløpig fungerer den imidlertid ikke; de fikk bare opp en melding som sa at Google Drive ikke var aktivert.

Har Google Drive det som skal til for å vippe Dropbox av pinnen? Det får vi kanskje svaret på om få dager. For i følge informasjonen The Next Web har fått tak i, vil Drive komme allerede i neste uke, mest sannsynlig på tirsdag eller onsdag.

Kilde: The Next Web, TechCrunch

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB