Ballmer spår høy Windows Phone 8-vekst


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 5. november 2012, kl. 15:11

Under en Windows 8-lansering i Israel innrømmet Microsoft-sjef Steve Ballmer at Windows Phone ikke har så altfor mange brukere, og at deres andel i smarttelefonverden er ganske beskjeden foreløpig. Han er likevel optimistisk når det gjelder deres nyeste versjon av deres mobile operativsystem,

– Jeg forventer at antall Windows Phone-brukere vil øke raskt, uttalte sjefen.

Ballmer tror mange vil få øynene opp for Windows Phone når flere produsenter vil levere telefoner med Microsofts nyeste operativsystem. Han trekker frem blant annet HTC, Nokia og Samsung som gode hjelpere. Ballmer tror Windows Phone nå vil kunne bli en sterk utfordrer til Appe og Android.

Microsoft har gjort flere grep for å styrke sine sjanser. Windows 8, som nylig ble lansert, er blant annet tettere integrert mot Windows Phone, og selskapet forsøker å gjøre brukeropplevelsen så lik som mulig, uavhengig av hvilken plattform man er på.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB