Skrive for oss?


Einar Holten
Publisert 5. desember 2012, kl. 09:00

Spillbits.no trenger noen frivillige som kan bli med på å fyllet opp siden med nyheter, omtaler og mer.  Vi tar selvsagt imot alle søknader som sendes inn.

Hva vi er mest ute etter er personer som virkelig brenner for spill og kulturen. Som kanskje også har egne ideer om ting vi kan gjøre for å fremme dette. Vi har en rekke planer framover som krever at vi får medlemmer som har kunnskaper vi kan dra nytte av. Da enten i form av erfaringer innen podcasting, streaming, holde arrangementer, for å nevne noe. Om det høres spennende ut, så send oss en søknad.

Kravene for å søke på  stillingen:

  • Fylt 16 år i år eller eldre
  • Ha god grammatikk
  • Villig til å være aktiv i miljøet vi etablerer

For å sende inn søknad til oss, bruk kontaktskjemaet vårt og så skal du få svar i løpet av noen dager.

Per dags dato er det dessverre ingen muligheter for betaling. Dette kan endre seg i framtiden. Dermed blir dette frivillig jobbing. Men det kan være en god start for den som tenker å prøve seg på lignende oppgaver i framtiden. Når det gjelder anmeldere så vil vi kunne gi bort spilleksemplarer til deg. Skulle vi få en avtaler for spilltilbehør (tastatur,kontrollere, mus og mer) så skal vi kunne få til at du vil kunne låne produktet og få testet det.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB