Need for Speed: Most Wanted "Enhanced Version"


Eivind Stenhammer
Publisert 18. januar 2013, kl. 17:15

EA har annonsert at Need for Speed: Most Wanted kommer til Wii U i Europa den 21. mars. Som alle andre versjoner blir denne utviklet av Criterion, utvikleren bak Burnout spillene. Spillet til Wii U blir kalt ”Enhanced Version” og skal ha noen funksjoner som ikke de andre versjonene av spillet har.

Blant annet skal det være mulig med kooperativ spilling, altså å være to stykker som spiller hvor den ene spilleren kjører bilen ved hjelp av en Wii-remote eller pro-kontroller og den andre har gamepaden hvor kartet over byen vises. Spilleren med gamepaden kan trykke på trykkskjermen for å distrahere politiet, gjøre bilen grommere eller tone opp eller ned trafikken i spillet.

Når du spiller alene kan du bruke gamepaden til å endre kjøremodus eller endre bil uten at du trenger å trykke på pause. Du kan også velge å spille hele spillet på gamepaden uten å bruke tv-en. I tillegg inneholder denne versjonen av Most Wanted ”the Ultimate Speed Pack”, som inneholder McLaren’s F1 LM, Aventador J, Pagani Zonda R, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse og Hennessey’s Venom GT Spider.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB