Steam Box kommer i år


Einar Holten
Publisert 5. januar 2013, kl. 23:30

Valve-Controller-Patent01

Kontroller: En av bildene fra patenten til Valve.

Den tyske siden Golem.de har snakket med Ben Krasnow som er ingeniør hos Valve om Steambox. Ben Krasnow bekrefter at Steambox vil lanseres i løpet av 2013, og vil bruke Linux. Hvilken distribusjon den bruker ble ikke nevnt.

Videre forteller Krasnow at han at Steambox kan bli avslørt på GDC (Games Developers Conference) i mars, eller mest sannsynlig under E3 i juni. Ytterligere maskinvare vil også bli vist i år. Trolig da spillkontrolleren. Men Krasnow nevner også at Valve har jobber med en Augmented Reality og Virtual Reality.

Du kan lese mer om denne saken på NeoGAF, hvor hele oversettelsen ligger.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB