Nye produkter fra Philips Hue blander lys, farger og lyd


Trond Eilertsen
Publisert 10. desember 2021, kl. 09:36

Oslo, Norge – Signify (Euronext:LIGHT) har lansert et stort utvalg av Philips Hue smartprodukter og smartfunksjoner. Det nye utvalget består av fire nye produkter med gradient-teknologi, nye White ambiance filamentpærer, mer lyssterke smartpærer og nye lamper til tak og baderom. Philips Hue app blir også oppdatert med verdens første helintegrering av lys og musikk i samarbeid med Spotify.

Få den perfekte blandingen av farget lys

Sist år lanserte vi Philips Hue Play gradient lightstrip, og nå utvider vi gradientutvalget med den helt nye Philips Hue Play gradient light tube. Denne light tube bruker gradient-teknologien som blander forskjellige lysfarger i en enkelt lampe, og er laget for å plasseres ovenpå eller under TV’en. Play gradient light tube i svart eller hvitt, gir et helt nytt liv til hjemmekinoen.

Andre produkter fra Philips Hue har også fått gradient-teknologi: Den oppgraderte Philips Hue gradient Signe gulv og bordlampe som fås i svart og hvitt, og Philips Hue ambiance gradient lightstrip. Den nye lightstrip har den fordelen at den kan vise flere farger på samme tid.

Den første helintegrering av lys og musikk noensinne

Den banebrytende Philips Hue + Spotify-integreringen gir en unik underholdningsopplevelse i hjemmet. Etter at du har linket Spotify- og Philips Hue-kontoene dine, henter Philips Hue-appen metadata fra hver enkel sang som spilles på Spotify. Philips Hue bruker deretter metadata for å lage en avansert lysoppskrift basert på tempo, rytme, sjanger og stemning.

I den nye synkroniseringsfanen i Philips Hue-appen, kan man justere lysstyrke, intensitet og fargepaletten som brukes, slik at du får et helt personlig uttrykk. Uansett om du slapper av på sofaen, rydder i huset eller har venner på besøk, kommer du til å oppleve musikk på en helt ny måte.

Philips Hue + Spotify-integrering lanseres globalt den første september som early access til Philips Hue app 4-brukere. Fra oktober 2021, kommer funksjonen til å være standard i Hue app 4.

“Som verdens førende innen smartbelysning, ser vi hele tiden etter nye og spennende måter vi kan tilby personlige belysningsopplevelser i hjemmet. Med de nyeste gradientproduktene og integreringen med Spotify, får Philips Hues brukere muligheten for å blande lys med farger og lyd, og få den mest avanserte belysningsopplevelsen noensinne”, sier Jasper Vervoort, Sjef for Philips Hue hos Signify. Les mer om Philips Hue + Spotify i det vedlagte presseskrivet.

Et større utvalg av smartpærer med kraftig lysstyrke

Alle Philips Hue Filament med E27-fatning fås nå i White ambiance med alle nyanser fra varmhvitt til kaldt hvitt lys. Disse smarte LED i vintagestil gjør rommet lysere med blåtoner når du har bruk for fokus, og stråler med et gyldent skjær som gir en koselig og avslappende atmosfære når du har bruk for det. I tillegg blir utvalget av filamenter utvidet med en White Filament E14 mignionpære.

Philips Hue smartpærer i White, White ambiance og White and color ambiance, kan nå fås i 1100 og 1600 lumen (som tilsvarer standardpærer på 75 W og 100 W). Du kommer alltid til å ha nok lys uansett hvor det skal være.

Nye taklamper fra Philips Hue

Philips Hue Surimo takpanel går nesten i ett med taket og kommer i både en rektangulær og en kvadratisk versjon – ideell for å gi romfølelse på mindre områder eller i hjem der det er lavt under taket. Philips Hue Enrave taklys kan fås i svart og hvitt, og gir varmt til kaldhvitt lys til stuen, soverommet og kjøkkenet. Enrave kan også fås som en pendel som gir et kraftig lys ned på et spisebord eller kjøkkenøy, samtidig som den lyser et dekorativt spredende lys opp i taket.

Senere i år lanserer vi Philips Hue Infuse taklys som gir hvitt og farget lys i tillegg til et subilt lys i taket.

Få et luksusspa med de nye baderomslys fra Philips Hue

Smartbelysning på baderommet kan gi deg energi og gjøre deg opplagt om morgenen, og den samme belysningen kan hjelpe deg med å slappe av om kvelden. Hvis du vil skape en luksuriøs stemning på baderommet, kan du installere Philips Hue Xamento innfelte spotter som har et minimalistisk og eksklusivt design i krom, og eventuelt installere Philips Hue Devere taklys som gir en kombinasjon av et kraftig varmt-til-kaldt hvitt lys og indirekte lyseffekter. Utvalget av baderomslys fra Philips Hue får enda en utvidelse senere i år, med Philips Hue Xamento taklys som også gir hvitt og farget lys.

Nye programvareoppdateringer for unike lysopplevelser

Fra første september, blir den nylig lanserte Philips Hue app 4, utstyrt med dynamiske scener. Dynamiske scener gjør at lysene i rommet eller i sonen, sakte og sømløst skifter i de forskjellige fargene i scenen og på denne måten skaper et helt unikt lysbilde.

Signfy har også annonsert en annen ny funksjon som legges til i Hue scene gallery på høsten 2021. Med 24 timers spesialscener, justerer lysene dine automatisk fargen og lysstyrken i forhold til døgnet. Den første scenen, Natural light, imiterer solens gang i løpet av dagen og endrer langsomt lyset i forhold til dagslyset. Tidspunktene kan justeres i forhold til din daglige rutiner, men et tips er å starte med klare, kjølige toner for å gi energi til morgenstunden og avslutte dagen med en varmere gylden glød som hjelper deg å slappe av mens solen går ned.

Til slutt, en nyhet som mange gamere blir glade for: Den kommende programvareoppdateringen til Philips Hue Play HDMI sync box høsten 2021. Brukere kommer til å kunne oppdatere deres Sync boxer slik at enhetene blir kompatible med de nyeste spillkonsollers bruk av 120 Hz, noe som sikrer at spillere får den beste mulige oppdateringsraten. Sync Box støtter 120 bilder i sekundet med en oppløsning på 1080p og 1440p. Hvis man heller ønsker den høyeste mulige oppløsning, kan sync box også støtte 4K-oppløsning med oppdateringsrate på 60 hz.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB