Tre nye 3DS spill!


Eivind Stenhammer
Publisert 19. februar 2013, kl. 20:27

De tre nye spillene som ble annonsert på den nyeste Nintendo Direct presentasjonen var Mario Golf: World Tour, Mario & Luigi: Dream Team og Donkey Kong Country Returns 3D. Det nye Mario Golf vil ha kontrolltyper som passer for nybegynnere og for de som har spilt spill i serien tidligere. Banene i spillet vil variere fra tradisjonelle til de som er fra Mushroom Kingdom.

Det nye Mario & Luigi: Dream Team er fra RPG serien Mario & Luigi og gir Luigi en stor rolle for en gangs skyld.Dette var også noe som ble fremhevet på presentasjonen, nemlig at i år er det Luigis år. Derfor hadde Iwata, I god gammel Nintendo-stil, på seg en Luigi-hatt i Nintendo Directen. Det samme hadde Saturo Shibata, presidenten av Nintendo of Europe.

Donkey Kong i 3D høres spennende ut, og spillet skal bygges fra grunnen av for å passe Nintendo 3DS. Originalspillet Donkey Kong Country Returns på Wii kom i 2010 og fikk strålende kritikker. Nå gjenstår å se om spillet kommer til å skinne like bra på 3DS.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB